keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

MIELETÖN MILANO

Taas koitti aika Milanon Salone de Mobile messujen.  Viikko ei rajoitu pelkästään messualueelle,  eikä sisustukseen vaan kaupungissa ovat paikalla kaikki, joita design muodossa tai toisessa koskettaa!
Kevät oli myöhässä myös Lombardiassa; puut olivat vielä lähes lehdettömät,  mutta ilman kirkastui ja lämpeni jo näitten kolmen päivän aikana niin, että lähtiessä luonto oli jo paljon vihreämpi!

 Magnolia oli täydessä kukassa. Hotellimme Maninin, Via Daniela Manin7 vieressä sijaisevat kaunis  Giardini Montanelli puisto oli niitä tulvillaan.  Purojen, lampien sekä pikku putousten lomassa juoksivat niin lenkkeiljät kuin koiratkin!  Sijainti on täydellinen koska kadut Via della Spiga, Monte Napoleon sekä Manzoni ovat kulman takana.


Näkymä Hotelli Maninin kattohuoneistosta.  Ei valitettavasti ollut meidän käytössä!


Bonuksena vielä saman kadun varrella Ingo Maurierin showroom. Maurierin valaisinvalikoima on laaja ja  mielestäni aivan ylittämätön.


Viimeinen ehtoollinen oli tällä kertaa inspiroinut suunnitelijaa.  Lepattavat, katosta riippuvat led-kynttilät olivat uskomattoman aidon kynttilän näköiset ja loivat hienon tunnelman.



Ruokateema  ehtoollispöydän toisessa päässä.  Kieli poskessa tehdyt spagetti- sekä kakkuvalaisimet varmasti jakavat mielipiteitä, mutta kokonaisuus oli hienon kontrastinen!


Tässä Maurierin valaisimen pienoismaailma  Munanmuotoisen valaisimen halkaisija n. 50 cm!


Punaisia sudenkorentoja isossa ryppäässä...


 Jos ei ole paikalla sisustusmessujen aikaan, suosittelen käyntiä Da Padovassa, upeassa sisustusliikkeessä hyvällä sijainnilla Corso Venezia 14.  Upea, inspiroiva myymälä!


Bulthaup keittiövalmistajien edelläkäviä oli ottanut kuparikattilat esiin.  Kupari ja messinki ovat muutenkin tulollaan sisustukseen!


Cassinan showroomin kauniisti valaistu posliiniasetelma.


Uusi lasertekniikka mahdollistaa tällaisenkin pikkupöydän valmistuksen.
Cassinan valikoimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti