tiistai 17. toukokuuta 2011

Ruokaa, ruokaa...

Tässä muutamia poimintoja suosikkiravintoloistani Milanossa.  Yleensä etsin aina yhden uuden paikan tuttujen paikkojen lisäksi.  Välillä en malta jättää yhtään vanhaa pois, joten uudet saa jäädä.  Tänä vuonna tempaisin ja varasin pöydät kahteen minulle entisestään tuntemattomaan paikkaan, en pettynyt!


  •  Japanilais/kansaivälinen Zero, Corso Magenta 87.  Törkeän hyvä ruoka, järjettömän kalliit hinnat, mutta yhden vierailun väärti. Kanssasyöjät Milanon kauniita ja ilmeisen varakkaita nuoria.  Sisustus Rodolfo Dordonin käsialaa. Kuvassa ihana,  takaa valaistu alabasteri seinä.





  • LaRanarita ,  via Fatebenefratelli 2.  Vuonna-82 perustettu rento paikka, joka on erittäin suosittu Breran taitelijoiden, muodin sekä liike-elämän vaikuttajien keskuudessa.  Tarjoilu on ystävällistä ja ruoka erinomaista.  Paikan spesialiteetteja ovat esim. Robespierre pihvi, simpukkapasta ym.





  • Rigolo on suosikkini jo lähes 20-vuoden takaa.  Sitä suositteli Sisiliaisyntyinen taitelija Ignazio Mongada, johon tutustuin taitelijakapakka Baguttassa.  Tarjoilu on tehokasta, ruoka maistuvaa, klassista italialaista. via Solferino 11.



  • Papermoon, via Bagutta 1.  Tätä suositteli minulle aikoinaan Anna Ahlström, joka pitkään Milanossa asuneena tiesi mitä teki!  Sama omistaja kuin LaRanarentassa.  Täällä erityisesti tunnelma on kokemisen arvoinen.  Tämä on varsinkin paikallisen hienoston suosiossa ja näittten tyylikkäiden  katselu on mukavaa silmäruokaa.  Hinnat ovat aivan kohtuulliset.  Pöydän varaaminen on ainakin illalla välttämätön.  Paikan erikoisuuksia esim. ossopucco risotto.

1 kommentti:

  1. Olisi mukava kuulla Zarron tarina... Minkälaisia kommelluksia on sattunut vuosien varrella ym :) Ja toki saada kuvia liikkeestäsi.

    VastaaPoista