keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Milano, kaupungilla nähtyä


Olen Milanossa messujen aikaan yleensä 5 vrk.  Tänä vuonna majoituimme Hotelli Cristoforo Colomboon, corso Buenos Aires 3.  Hotelli on sijainniltaan erinomainen, respan yksi rouva  yhtä tyly kuin edellisenäkin vuonna mutta Spa korvasi pienet puutteet!   Korkeintaan pari päivää messuilla ja loput päivät showroomeja sekä sisustusliikkeitä- ja vaateliikkeitä kierrellen.   Poikkean yleensä myös muutamassa keskustan outleteissa, kuten Dmagazine, via Bigli 4, Monte Napoleone 26 sekä Corso Como10 outlet via Tazzoli 3. Nämä kaikki ovat keskustan alueella ja joihin on helppo vaikka kävellä.  Vaatteita, kenkiä sekä muita asusteita on pilvin pimein, joten aikaa penkomiseen kannattaa varata runsaasti .  Tarjolla on Dioria, Cuccia, Pradaa, MiuMiuta, Marnia...  Oikeastaan ihan mitä vaan.  Hinnat ovat n. 50% normaalista hinnoista. Tällä kertaa verkkoihin ei tarttunut mitään vaikka ihanuuksia löytyikin.  Joskus saan pääni pidettyä kylmänä:)





  • Hotellimme aamiashuoneessa oli Philippe Starckin vuonna 2000 Flosille suunnittemat Cicatrices de luxe valaisimet.




  • Muranon lasinen kattokruunu Apollonio, Driade by Borek Sipek 2010.  Driaden showroom sijaitsee Via Manzonilla 1800-luvulla rakennetun upean Palazzo Gallarata Scottin alakerrassa, juuri Armani Casaan vastapäätä.




  • Agapen ihana korianista valmistettu kylpyamme pienellä tarjouilupöydällä varustettuna.





  • Cassinalla Corbusierin L2 vaihteeksi kankaisena, maalatulla rungolla.  



  • Lasten tekemä pahvikaupunki Via Monte Napoleonilla



  • Kurkistus kauniille sisäpihalle, Milanossa niitä riitää...





  • Sisustusliike Cultin pyyhetelineet, Corso Venezia 53.  Paikka on huonetuoksujen taivas.  Cultilla on myös oma DaySpa.



Sultan tuoli. Konstantin Grcic

Taksim pöytä.  Konstantin Grcic

Soya pöytä Claesson Koivisto Rune

  • Alberto Meda, Konstantin Grcic, Naoto Fukasawa, Ross Lovegrove, Jasper Morrison... siinä vaikuttava lista suunnittelijoita, joita Marsetto on työllistänyt marmorin muovaajina upeiksi huonekaluiksi...

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi :) Saisko tänne kuvia Zarrostakin? Laajeneeko tuo verkkokauppa? Haluaisin sinne Mondo tuoksua ja niitä ihania metallisia kynttilänjalkoja, valokuvankehyksiä ym :)

    Minkälainen lamppu käy tuohon teilläkin myynnissä olevaan Kartellin GE lamppuun? Tuleeko siinä mukana minkäänlaista?

    VastaaPoista
  2. Hei Anna-Mari,

    Kiitos sinulle, että luet blogiani. Kyllä Zarrokin tulee näkymään blogissani myöhemmin. Linarin tuoksut tulevat muuttumaan verkkokaupassamme ja Mondoa tulee myyntiin myös siellä. Sitä on kyllä jo myymälässämme. Valokuvakehyksiä ja muuta pikkutarvaraa tulee myös lisää, kunhan saamme ne kuvattua:)

    VastaaPoista